Lampe Berger Giftset Essentielle Carrée

€42,50

De Box Berger Lamp Essentielle Carrée is terug van weggeweest, met deze kennismakingsset, een alom bekende en gewaardeerde bestseller. De vierkante vorm geeft het geheel stevigheid en structuur. De sobere, doorzichtige houder laat zien hoe hoog het niveau binnenin is. Deze box bevat verder ook twee navullingen voor de Berger Lamp. Het parfum Air Pur - Neutre Essentiel zuivert de lucht van uw interieur, maar parfumeert deze niet. Terwijl het parfum Vent d’Océan een waterachtige geur verspreidt. De hartnoot onthult al zijn ontloken plantaardige noten die benadrukt worden door fruitige, zoete en exotische geuren. Een geïmproviseerde cruise op de golven, een uitstapje om eindeloos van te genieten. Met deze Box Berger Lamp Essentielle Carrée nodigt Maison Berger Paris u uit dagelijks een paar minuten uit te trekken om uw huis te parfumeren en kennis te maken met alle voordelen die het katalysesysteem biedt. Zuiver, parfumeer en verfraai uw huis met dit eenvoudig te gebruiken geurmiddel.

  • Lampe Berger Giftset Essentielle Carrée — €42,50

De juiste plek

Zet bloemen en planten op een plek waar ze niet vol in de zon staan en niet op de tocht staan. Zo blijven ze het langst mooi. Specifiek advies per bloem of plant? Neem contact met ons op.

Schuin afsnijden

Als je bloemen schuin afsnijd kunnen ze makkelijker water opnemen. Zo blijven de bloemen gehydrateerd en bloeien ze het mooist

Passende vaas of pot

Zorg dat je altijd dat bloemen en planten in een passende vaas of pot plaatst met vers water. Prop je deze in een vaas of pot dan kan het zijn dat de plant niet genoeg water krijgt.